Η Κόμο ήταν η μεγάλη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής στη League Phase του Champions League επικρατώντας 4-1 της Λειψίας, με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει και να συνεχίζει σταθερά από πέρσι τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.
Ο Έλληνας επιθετικός έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» και αναφέρθηκε στη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του, τους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και τον προπονητή του, Σεσκ Φάμπρεγας.Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τάσος Δουβίκας: «Υπέροχο το συναίσθημα της πρώτης νίκης στο Champions League.
Δουλέψαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή και να κερδίσουμε έτσι, μπροστά στους οπαδούς μας.
Είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο μυαλό των οπαδών μας αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς.
Αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή, όπου θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».
Για τον Φάμπρεγας: Δεν άλλαξε τον τρόπο προετοιμασίας του αγώνα και πιστεύω ότι αυτό ήταν σημαντικό.
Όπως πάντα μάς ζήτησε να έχουμε θάρρος, συγκέντρωση και την προσωπικότητα για να παίξουμε όπως ξέρουμε.
Παίζουμε σε μία διοργάνωση που παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο, που έχουν μεγάλη ιστορία στις πλάτες τους.
Εμείς μόλις τώρα φτάσαμε, δεν θα ήταν έξυπνο να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε αυτό το επίπεδο».
Για τους στόχους και το που θα μπορούσε να φτάσει η Κόμο: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια θέματα.
Στην Serie A υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου.
Ο προπονητής έδειξε ότι ξέρει πώς να διαχειριστεί την ομάδα.
Εγώ και ο Μόιζε Κεν είμαστε συγκεντρωμένοι στην Κόμο και είμαι χαρούμενος που ένας τέτοιος παίκτης ήρθε να παλέψει μαζί μας.
Θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων.
Όσον αφορά στους Νικο Παθ και Μπατούρινα, είναι δύο πανέξυπνοι παίκτες και μεγάλης ποιότητας.
Για έναν επιθετικό είναι ευχαρίστηση να τους έχει κοντά»....
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































